Een duizendpoot op meerdere fronten. In 2015 afgestudeerd als grafisch vormgever, nu vierdejaars bachelorstudent ‘fine arts and design in education’ aan academie Minerva. Gek op het maken van mooie dingen en altijd nèt een beetje anders

In de hele wereld zijn er mensen die zich bezinnen op hun geschiedenis en vooral op het inzicht dat geschiedenis een gemaakt verhaal is. De Westerse samenleving is bijna geobsedeerd door de angst om te vergeten. We zijn op zoek naar het persoonlijke, kleine verhaal. Welk verhaal vertellen wij over geschiedenis en over ons zelf?

Waarom we iets bewaren en voor wie we dat doen is een vraag die mij veel bezig houdt. De werkwijze en keuze voor mijn onderwerpen komen voort uit verhalen van mensen, folklore en het eiland waar ik ben opgegroeid. Ik vind het interessant wanneer ergens het authentieke, niet gecorrumpeerde leven nog bewaard is gebleven in een tijd waarin alles onechter en virtueler wordt. In hoeverre moeten we iets in stand houden en wanneer is er ruimte voor vernieuwing?

Naast het maken van eigen werk, werk ik graag en gemakkelijk vanuit opdracht. Met de nodige kennis op zak bedenk ik graag een beeldende oplossing voor zowel analoge en digitale kwesties. Ik ben in te schakelen voor diverse ontwerpen van huisstijlen tot reclamefolders en van portretten tot muurschilderingen.