Een duizendpoot op meerdere fronten. In 2015 afgestudeerd als grafisch vormgever en in 2019 de Bachelor fine arts & design in education in ontvangst mogen nemen. Gek op het maken van mooie dingen en altijd nèt een beetje anders.

In de hele wereld zijn er mensen die zich bezinnen op hun geschiedenis en vooral op het inzicht dat geschiedenis een gemaakt verhaal is. De Westerse samenleving is bijna geobsedeerd door de angst om te vergeten. We zijn op zoek naar het persoonlijke, kleine verhaal. Waarom hebben we de neiging om alles te bewaren en voor wie doen we dat? Een vraag die mij veelal bezig houdt en regelmatig terugkomt in eigen beeldend werk.

Even kort gezegd; ik maak dingen. Maken is voor mij creatief en scheppend bezig zijn. Onderzoeken, innoveren en manieren bedenken om dingen te laten werken. Zowel analoog als digitaal. Inmiddels mag ik wekelijks mijn passie voor het maken overdragen in het voortgezet onderwijs. Daarnaast ben ik druk met het creëren van eigen werk; én werk in opdracht. 

Een echte duizendpoot die MAAKT, bedenkt, ontwerpt, fotografeert, tekent, schildert en vorm geeft aan diverse kwesties. Ben je benieuwd of ik wat voor jou kan betekenen? Neem dan eens contact op